TV

Tidningar och tidskrifter

RadioTidningar och tidskrifter

Vid ett par tillfällen har jag varit med i olika tidningar. Det har varit allt ifrån Aftonbladet och Expressen till "Hemma hos"-reportage av vår lokaltidning - Eskilstuna Kuriren. Genom att klicka på de små bilderna, får du upp en läsbar text. Trevlig läsning!
 


Tyd dina sommardrömmar

Expressens Söndagsbilaga den 8 augusti 2010...

Drömmer vi annorlunda på sommaren? Vad betyder det om man seglar, ser en soluppgång eller har lekande barn i sin dröm? Och finns det några enkla tips på hur man ska komma ihåg sina drömmar när man vaknar? Detta var några av Erik Olkiewicz frågor till mig inför reportaget i Expressen Söndag i augusti 2010. Du kan se hela artikeln på 3 sidor nedan, och genom att klicka på en av de tre delarna får du upp läsbara sidor!

Drömmar i Expressen Sida 1<>Drömtydning i Expressen Sidan 2<>Drömtolkning i Expressen Söndag Sidan 3


Familjekonstellationer i Evelina den 4 juni 2010...


Under en av vårens Familjekonstellationer i Eskilstuna, var vår lokaltidning Eskilstuna-Kuriren på plats för att se och skriva om detta förlösande och kraftfulla verktyg! I helgbilagan 'Evelina' fick vi sedan läsa ett intressant reportage om detta. Välkommen att läsa och ta del av artikeln genom att klicka på den lilla bilden nedan...

Familjekonstellationer i Eskilstuna med Robert Nilsson


Spännande Religionsdialog på Rekarnegymnasiet

den 11 mars 2010...


Under våren 2010 var jag inbjuden för att representera "Nyandlighet" vid en Religionsdag på Rekarnegymnasiet i Eskilstuna. Tillsammans med representanter från bl.a. Buddism, Kristendom och Hari Krishna fick vi möta eleverna i årskurs 3 under en moderatorledd paneldebatt. Eskilstuna-Kuriren var på plats med fotograf för att skriva en artikel om detta och även skolan själva, gjorde ett reportage om dagen som finns att läsa här.
Genom att klicka på bilden/artikeln nedan, får du en större och lärbar sida...
Expressen om drömmar och drömtydning

den 24 januari 2010...


I en ganska heltäckande och mycket välskriven artikel på sex sidor i Expressens Söndagsbilaga, fick jag vara med och berätta lite om hur det gick till när jag började intressera mig för drömmar och att tyda dessa. Om du klickar på bilden/artikeln nedan, får du en läsbar sida...
Vid mitt Drömföredrag i Motala 22 november 2008...

...så var Östgötatidningen på plats och skrev en kort artikel om mitt arbete med drömtolkning och drömterapi.
Du kan också ladda ned tidningen i PDF-format (12 Mb) och sedan läsa på sidan 4, där artikeln presenteras.


Efter medverkan i TV4 den 20 mars 2008...

...uppmärksammar Aftonbladet min tolkning av Maud Olofssons dröm med en halvsida i papperstidningen.
Detta artikel vad införd långfredagen den 21 mars 2008 på sidan 31. Om du klickar på bilden, får du en läsbar sida...


Artikel inför TV4-medverkan 1 feb 2008...

Den 1 februari 2008 gjorde Eskilstuna Kuriren en ny intervju med mig inför min andra TV-medverkan i TV4:as Efter Tio. I tidningen Evelina blev det en halvsida och du kan läsa denna genom att klicka på bilden nedanför...


Aftonbladet vilar i Orkanens Öga...

I början av mars 2005 ringde Sara Milstead från Aftonbladet och ville prova Energibalansering / Healing hos mig. Hennes upplevelser kunde du läsa om i Aftonbladets bilaga "HÄLSA" den 2-3 maj 2005. Artikeln finns nu också att läsa på Internet om du klickar här...

Några har frågat mig om den låga betygsättningen som "Healingtestet" fick och min kommentar är att det är viktigt att komma ihåg det som jag skrivit tidigare, nämligen att det en individuell upplevelse att få healing. Den kan inte jämföras från person till person eftersom alla har olika förutsättningar och intresse av att ta emot healing. Alla former av personlig utveckling kräver ju en viss mängd engagemang, annars blir det lätt "långtråkigt".
Det är också så att alla inte har lika stort behov av få healing och jag tycker att det som Sara skriver i sin text är rättvisande. I hennes fall hade det kanske t.o.m. varit nästan lika bra med en "tupplur på soffan" och precis som hon konstaterar är ju det gratis.

Samtidigt kan jag tycka att betyget på "Värt pengarna" är lite väl negativt. I
tidigare nummer av HÄLSA har de t.ex. testat färgterapi och denna behandling kostar lika mycket, men är kortare! Trots detta fick den fem (5!) plus med kommentaren "400 kronor är relativt billigt när det kommer till alternativa behandlingar". Men det var en annan reporter och därmed andra förutsättningar.


Det som jag tycker är tråkigt är om någon blir avskräckt från att prova på healing efter att ha läst denna "test". Men min tro och förhoppning är dock att det stora flertalet läsare inser att detta är vad en enda person tycker, inte en utvärdering av healing som gäller för alla.


Evelina knackade på hemma hos mig...

Under slutet av januari 2005 var Eskilstuna Kurirens tidning Evelina hemma hos mig och gjorde ett "Knacka-på" reportage. Reportaget är på 5 helsidor och tidningen är i A3 format. Detta gör att det blir rätt tunga sidor. Klicka på en bild/sida nedan för att få upp en större och läsbar bild/sida!
 

           
 


Artikel om 'Lunch-healing'


Nedanstående artikel var införd i Eskilstuna-Kurirens bilaga "Evelina" den 23 september 2004.
Evelina delas ut gratis till samtliga hushåll i Eskilstuna (50.000 exemplar) varje torsdag.