Mer intressant läsning - i olika former

 

Forum och frågor om Livets Mening och Healing/Energier
Här kan du läsa om allt som rör Livet, healing och energier. Frågor som kanske kan klassas som 'filosofiska' och 'meningen med Livet'. Det är frågor från Er som jag besvarat under de senaste åren och valt att presentera på webben, eftersom jag tror att fler kan ha glädje av detta.


Forum och frågor om Drömmar/Drömtolkning och Döden
Här kan du läsa om allt som rör drömmar och den s.k. 'döden'. Det är frågor från Er som jag besvarat under de senaste åren och valt att presentera på webben, eftersom jag tror att fler kan ha glädje av detta. Mer frågor och svar om drömmar, finns också att läsa i den chatt som jag hade med TV4 tittarna i maj 2010. Missa inte det!


Länkar, böcker och filmtips
För dig som vill läsa ännu mer, finns under denna rubrik tips på några böcker samt Internet-sidor som jag rekommenderar. Sidan kommer inte att uppdateras så ofta, då utbudet av läsning är stort, men målet för de flesta böcker är detsamma; Att hitta sig själv!
Här finns också några filmer som jag tycker är extra sevärda och rekommenderar dig att se när du får tillfälle!


Vanliga frågor om behandlingar
Genom att klicka på denna rubrik kan du läsa svaren på de vanligaste frågorna som jag brukade få om de behandlingar som jag erbjöd förut. Denna sida uppdateras inte längre, då det oftast är samma funderingar som återkommer.Se in i Orkanens Öga
Vad vore en Web, och ett företag, med namnet Orkanens Öga utan att ens ha en orkan på bild?! Därför kan du här se ett fotografi på en riktig orkan och dess öga samt läsa lite kort om orkaner.
 


Egenvärde kan inte verifieras av andra. Du har ett värde för att du själv säger det!
Om du är beroende av andra för ditt värde så är det inte egenvärde, utan 'andras-värde'!