Drömtydning via mail...

Med jämna mellanrum får jag förfrågningar via mail om jag kan hjälpa till att titta närmare på en dröm.

Att göra detta "öga mot öga" är förstås inga problem! Det är ju det som vi Drömterapeuter är utbildade för. Men att göra detta i skriven form är svårare och tar ofta längre tid. Det blir kanske inte heller lika träffade och kraftfullt resultat som ett personligt möte ofta ger.

Men ibland finns det inget alternativ. Kanske är avståndet för stort eller kanske blir kostnaden för hög för drömmaren. Därför erbjuder jag nu även Drömtydning via mail...!

"Tack så mycket för drömtolkningen, den har verkligen hjälpt mig att förstå min dröm. Utan tvekan beskriver det vad som pågår i det verkliga livet, det var nästan skrämmande likt! Kände igen mig i allt faktiskt. Det har fått mig på andra tankar..." /Maria, oktober 2010
Vill du att Robert ska tolka just DIN dröm?!

Har du ett återkommande tema i dina drömmar eller mardrömmar som du inte förstår budskapet i? Eller har du en dröm som du funderar mycket på vad den vill säga dig, eftersom du känner att det kan vara ett viktigt budskap i den? Vill du att jag ska hjälpa dig att tolka din dröm privat via mail?


"Robert, en sådan slående tolkning du gjort av min dröm!! Allt du skrivit ner till mig gick rakt in i hjärtat då jag läste det. TACK för att du tydliggjort mitt innersta och kastat ljus över det jag försökt gömma undan! Tolkningen är så otroligt träffande att jag är nästintill mållös. Hela JAG verkar så solklar då du förklarar och tolkar.
Då jag läste den andra delen, blev jag så tagen att tårarna kom. Det var tårar av glädje och lättnad över att jag äntligen förstått varför jag idag lever som jag gör! Det finns inget i din tolkning som jag inte kan ta till mig! Allt känns bara rätt!!
/Anette, augusti 2011

 

Gör så här:

1) Beskriv din dröm så utförligt som du kan. Är det personer eller platser med i drömmen som bara du känner till (t.ex. föräldrar, vänner, platser där du var i din barndom etc) så beskriv också hur du ser på dessa idag; Vilka egenskaper har dessa personer eller platser? Vad utmärker dem när du tänker på dem?

2) Sätt en rubrik på din dröm som du tycker är passande!

Skriv ned din dröm och maila in...

3) Maila in drömmen till mig på den adress som finns här. Skriv gärna rubriken på din dröm i "ämnesraden" i mailet.

4) Jag kommer att läsa igenom din dröm och om jag anser att jag kan ge dig ett relevant och betydande svar utan ett personligt möte, kommer jag att återkomma till dig med ett mail där det framgår inbetalningsuppgifter.

5) När pengarna kommit in, sätter jag mig omgående ned och tolkar din dröm "på riktigt". Givetvis använder jag också min intuition och livserfarenhet i den tolkning som jag sedan sänder till dig.

Min arbetsinsats tar ca 90-120 minuter men trots detta kommer jag inledningsvis att hålla en låg kostnad för att kunna utvärdera analyserandet och priset för en tolkning är därför bara 498 kr.

En drömtolkning är inte bara en "liten rolig grej" utan ska ge vägledning i ditt Liv och berätta vad du kan göra för att må ännu bättre! Det är viktiga tips och råd som kommer från dig, det handlar om dig, och det är riktat till dig. Jag kommer att fungera som ett bollplank för dig och ge dig infallsvinkar och stöd i drömtolkningen, precis som en Drömcoach ska göra.

Vägledning genom drömmar

Förvänta dig att svaret på din dröm blir ca 3-4 A4-sidor, givetvis lite beroende på hur lång drömmen är. Sammanfattningen av mitt arbete kommer att innehålla:
1) En symboltolkning.
2) En personlig tolkning av drömmen.
3) Tips och vägledning till dig!

Den kommer att peka på viktiga steg att ta i ditt Liv just nu (förutsatt att du har en färsk dröm eller ett återkommande tema). Eftersom drömmen är din personliga dröm, är det ofta mycket träffande och rättvisande saker som framkommer. Att tyda drömmar är helt enkelt spännande och givande!

Tack så väldigt mycket för din tolkning. Jag känner igen allt du säger. Jag visste redan innan vad jag har att göra d.v.s. vad jag står inför, men ser det så mycket tydligare nu, min dröm hjälpte mig! /Anna, mars 2011

Du kan se ett exempel på hur en drömpresentation samt tillhörande tolkning kan se ut om du klickar här.

Tack tack tack så mycket för din drömtydning! Jag har läst igenom vad du skrivit och det var jätteintressant! Nu har jag något att fundera på och din drömtydning har verkligen hjälpt mig på rätt spår! Jag är så tacksam! Om jag skulle ha fler drömmar som jag inte riktigt kan tyda (vilket jag nästan kan garantera) kan jag då skicka dem till dig? /Johanna, maj 2011

Välkommen att maila in din dröm till mig för ett första utlåtande!


PS. Vill du lära dig ALLT om drömtydning? T.ex. hur du styr dina drömmar medan du drömmar, och hur du kan få ett lyckligare och rikare liv genom tipsen från dina egna drömmar? Då ska du absolut läsa om min Drömskola. Det är en enkel och mycket prisvärd e-kurs som jag skapat till dig som är intresserad av drömtydning och under ett halvår vill lära dig ALLT du behöver veta!