Drömtydning - Lär dig förstå drömmarnas budskap

Drömmar ger dig svar på frågor

Sedan 2002 arbetar jag med drömmar och drömtydning på olika sätt. Dels genom att åka runt i Sverige och hålla Workshops om hur du kan förstå mer av denna fantastiska gåva som vi får varje natt när vi sover. Dels erbjuder jag med helgkurser för dem som verkligen vill använda och utnyttja alla otroliga saker som man kan göra i och med drömmarna!

Dessutom medverkar jag i Sveriges Radio samt TV4 mellan varven för att berätta mer om just drömmar och hur man kan tolka dessa. Du kan se min medverkan i Radio och TV på min sida med "Press- och mediamedverkan".

 

NYHET! Nu kan du gå Roberts Drömskola! Den är speciellt skapad för dig som vill lära dig mer om vad nattens drömmar vill berätta. Men inte bara det! Efter kursen kan du också hjälpa andra med drömtydning. Kanske har du en vän, någon i familjen eller en arbetskollega som gärna berättar sina drömmar? Då är detta absolut något för dig! På denna länk kommer du direkt till Drömskolans hemsida och kan läsa vad du kommer att få lära dig under det närmaste halvåret.

 

Klicka här nedanför på det som du vill läsa mer om, eller bläddra ned på sidan för att ta del av allt...

Workshop i Drömtydning

Kurser i Drömtydning

Gästbok

Enskilda sessioner med Robert

 

Vill du ha information om kommande aktiviteter, t.ex. TV-medverkan, Kurser, Workshop eller Föredrag som jag kommer att ha? Fyll i uppgifterna nedan:
Förnamn:
E-mail:
Vad önskar du information om?
Kommande Dröm-evenemang
Kommande Familjekonstellationer
 
Dina uppgifter kommer inte att lämnas vidare till någon annan, varken privatperson eller företag.
Du kan också lämna informationsmailen när du vill, genom att klicka på den länk som medföljer varje mail!

 


Workshop i Drömtydning

Drömmar är ett oslagbart sätt att lära känna mer om sig själv! Att tolka sina drömmar är nämligen inte bara roligt, det kan vara helt mirakulöst och leda till stora förbättringar i ditt liv! Drömmarna kan hjälpa oss i alla områden; i arbetet, i relationer och framför allt i vår personliga utveckling med att släppa gamla tänkesätt och öppna oss för nya vyer.

Föredrag om drömmar med Robert Nilsson

Under en workshop, som normalt är 3 timmar och kostar ca 200 kr, kommer vi att gå igenom flera av de vanligaste symbolerna som du ser i dina drömmar och få veta vad dessa betyder. Vi kommer också att titta närmare på en eller ett par drömmar, som deltagarna haft och tillsammans tolka denna med associationsmetoden!

Se plats, tid och pris för nästa Workshop i mitt Kalendarium!

 


Drömtydningskurs - Steg 1, 10 timmar

Varje natt får du en långfilm i form av drömmar. Under 90 minuter är det du som spelar huvudrollen, skriver manus och står för regin. Att inte titta närmare på ”Filmen om dig själv” är att verkligen kasta bort det viktigaste som du kan få när det gäller tips på vad du kan göra för att förbättra ditt liv och ditt välmående! Drömmen är en gåva från dig, den handlar om dig, och den kommer genom dig! Vad kan annars finnas för att bättre förstå sig själv, än att lyssna på denna personliga coach som jobbar för dig, helt gratis, varje natt!?

Mardrömmar visar vägen till stillheten

Återkommande drömmar och mardrömmar är oftast viktigast att lyssna på och när vi förstår drömmens budskap får vi bättre perspektiv på vårt liv. Vår livsväg blir tydligare och det blir lättare att ta rätt beslut. Genom att lyssna på sina drömmar får man helt enkelt mer ro i vardagen. Du kan också snabbare förstå vad du ska göra för förändringar i Livet och får lättare att sätta gränser när det behövs!

Under denna kurs kommer du att få lära dig mer om grunderna i drömmens språk men kursen passar även dig som redan jobbar med dina drömmar. Vi kommer att titta på flera drömmar tillsammans och jobba med den s.k. associationsmetoden som du efter kursen kan använda på egen hand, tillsammans med någon annan eller i en grupp med andra drömintresserade personer!

Några av de frågeställningar som vi kommer att jobba med under denna kurs är:
 Vad är egentligen en dröm och varför drömmer vi?
 Vad händer när vi drömmer och vad kan drömmarna säga oss?
 Återkommande drömmar och mardrömmar. Hur livet återspeglas i drömmar.
 Drömtolkning och drömsymboler.
 Associationsmetoden - det enklaste och snabbaste sättet att lära sig
drömtolkning.
 Kan drömmarna ge oss budskap från andra sidan?

När du ändrar ditt vakna liv, så ändrar sig också drömmarna på natten. Det kan de flesta förstå och acceptera. Men sanningen är att även det omvända fungerar! Alltså, när du ändrar på dina drömmar så ändrar sig även ditt vakna liv! Därför är drömterapi ett helt oslagbart sätt att uppmärksamma vad du behöver göra i ditt liv för att må ännu bättre och att verkligen kunna göra denna förändring/förbättring direkt!

Se plats, tid och pris för nästa kurs i mitt Kalendarium! Läs också om tidigare deltagares åsikter i Gästboken!

 


Drömtydningskurs - Steg 2, 10 timmar

Du som deltagit i Drömtydningskurs - Steg 1 har chansen att fortsätta fördjupa dina kunskaper inom drömtolkning! Kursen är bara öppen för dem som redan har kunskaper om symboltolkning, olika metoder att se på drömmar samt provat på drömspel och drömhealing tidigare!

Det finns så oändligt mycket mer att lära av drömmarna, än att bara stanna vid symboltolkning med ett drömlexikon på sängbordet. Denna kurs vänder sig till dig som i första hand vill använda detta fantastiska verktyg för att hjälpa andra att släppa problem, både mentala, känslomässiga och fysiska.
Men som också är nyfiken på hur man t.ex. kan använda drömmar för att göra en regression!

Fokus under denna uppföljningskurs är på det praktiska arbetet. I grundkursen är det mycket information och lärande. Nu är det dags för dig att omsätta detta till vishet och kunskap istället! Kursen innehåller därför primärt övningar två och två samt gemensamt i gruppen, naturligtvis dock varvat med teoripass.

Några av de saker vi kommer att jobba med under denna kurs är:
 Repetition av Steg 1 med fokus på Associationsmetoden och Drömhealing.
 Fortsatta övningar med Drömhealing. Vad gör man, vad gör man inte?
 Hur du kan inbjuda klienten till att undersöka och tala med elementen i drömmen.
 Healing och närvaro under Drömhealing - Att bygga trygga drömrum.
 Sjukdomar i drömmar - Hur du kan använda drömmen för att avslöja sjukdomar och heala dessa direkt i drömmen.
 Tidigare liv - Hur du gör en regression med hjälp av en dröm, för egen eller andras del.
 Dolda förmågor - I drömmarna får du också ta del av dina begåvningar som du kanske inte tar tillvara helt idag. Hur kan man hitta till sin rätta och fulla potential? Drömmarna berättar för dig om du lyssnar!

Se plats, tid och pris för nästa kurs i mitt Kalendarium! Observera dock att denna kurs bara är tillgänglig för de som deltagit i Steg 1 de senaste åren!
Läs gärna om tidigare deltagares upplevelser i Gästboken!

 

PS. Steg 3 är under utveckling och kommer bl.a. att innehålla ännu fler utmaningar. En av punkterna är bl.a: "Möte med Döden. Många är lika rädda för döden som för livet. Och tar du avstånd från det ena, tar du det automatiskt också för det andra. Möt döden genom drömmarna, och få tillgång till Livets alla nyanser och färger igen!". Mer information kommer så småningom. Anmäl dig till Informationsmailet, så mailar jag dig när detta är klart... DS.


Gästbok

Jag vill verkligen tacka för en underbar helg med er. Fick ett nytt bra sätt att förstå mig och mina drömmar. Du har en underbar energi och tack för att du finns för oss här ute. Vi syns igen!
/Mia

Det du gör har stor betydelse och vad du gör för andra med din kärlek och värme. I mig har du satt positiva spår och du är jätte bra på det du gör. Kramar!
/Marianne

Tack så mycket för allt denna helg. Du är en så otroligt bra kursledare. Du är allt jag önskar i en ledare verkligen. Jag är så tacksam för denna helg och kan nu se vad jag kan göra med mitt liv på ett nytt sätt. Jag är en av dom som vill arbeta med mina drömmar inte bara berätta om dem. Nu har jag fått den möjligheten tack vare din kurs! Du är verkligen bäst i mina ögon när det kommer till energi arbete.
Du förändrade mitt liv genom att visa vem du är och vad du står för.
/Jessica

Drömmar handlar om att rensa å släppa, som feng shui av sitt inre. En oerhört givande helg har det varit och nu vill jag bara lära mig mera!
/Lena

Drömkursen var inte vad man väntat sig utan helt fantastisk! Vad drömmar kan säja mycket om sig själv!
/Johanna


Drömterapi / DrömcoachningDrömtydning ger ditt ett rikare liv

I samband med kurser, tar jag ibland även emot för enskilda samtal.
I dessa samtal/drömterapisessioner jobbar vi med en eller flera av de drömmar du har eller har haft på natten, för att förstå vad de vill säga dig!
Kanske har du någon återkommande dröm som du funderar på? Eller någon dröm som känns viktig eller jobbig för dig? Då kan det vara läge att titta på och jobba lite med dessa drömmar för att göra om den/dem till något positivt och stärkande istället, så att du får mer energi, glädje och stillhet i ditt liv!

En session tar ca 1,5 timme och kostar 700 kr.

Kan du nöja dig med en skriftlig drömtolkning via mail, så kan du även få detta! Mer information på Drömtolkningssidan.

 


Vill du ha information om kommande aktiviteter, t.ex. TV-medverkan, Kurser, Workshop eller Föredrag som jag kommer att ha? Fyll i uppgifterna nedan:
Förnamn:
E-mail:
Vad önskar du information om?
Kommande Dröm-evenemang
Kommande Familjekonstellationer
 
Dina uppgifter kommer inte att lämnas vidare till någon annan, varken privatperson eller företag.
Du kan också lämna informationsmailen när du vill, genom att klicka på den länk som medföljer varje mail!